De onvoorspelbaarheid van cryptocurrency’s

Als jij een manier zoekt om je geld te investeren, dan kun je het op een spaarrekening zetten. Heel langzaam zal het dan meer worden, zodat je over een aantal jaren wat extra hebt gespaard. Een andere optie die je hebt is om het te beleggen in aandelen of vastgoed.

Wil je liever iets moderner en spannender voor je geld, dan kun je overwegen het in crypto’s te beleggen. Dit is niet voor angsthazen, maar de winsten kunnen enorm zijn.

Een onstabiele koers: zegen of vloek?

Het nadeel en soms ook voordeel van cryptocurrency’s is dat de koers ervan erg onstabiel is. Deze kan sterke pieken en dalen vertonen en dit kan gebeuren van het ene moment op het andere. Dacht je een sterke munt gekocht te hebben, dan kan het mogelijk zijn dat deze een paar uur later aanzienlijk minder waard is.

Het goede nieuws is echter dat een sterke stijging ook net zo goed mogelijk is en dan zit je dus op een goudmijn. Dit is exact ook de reden waarom handelaren zo geïnteresseerd zijn in deze digitale valuta’s. De winsten die je ermee maakt zijn enorm, maar de verliezen zijn net zo groot.

Investeren in crypto’s

Als je de onvoorspelbaarheid van cryptocurrency’s in je voordeel wilt gebruiken moet je dus geluk hebben. Tenzij je crypto’s aanschaft bij een exchange zoals Bitvavo en gaat investeren op de lange termijn. In tegenstelling tot handelaren die constant aan het kopen en verkopen zijn koop je dan een bepaalde digitale valuta en je laat dit een tijd staan, net als een spaarrekening.

De reden waarom dit een goed idee kan zijn is dat de koers van veel van deze digitale munteenheden op de lange termijn een stijgende lijn laat zien. Met flink wat research kun je dan bijvoorbeeld een redelijk onbekende valuta uitkiezen die een grote kans heeft om in de toekomst groot te worden.

Je kunt het ook op safe spelen en je geld investeren in een al gevestigde crypto. Hoe dan ook, met crypto’s kun je wel degelijk geld verdienen.

 

 

Door Admin

Geef een reactie